Monterbyggare i arbete

Monterbyggare i arbete

MONTERBYGGARE

Vi vet att mässor tar massor av värdefull tid från dig och dina säljare. Vi tror att utvilade säljare som kommer till färdigbyggd monter säljer bättre.
Därför erbjuder vi ett komplett utbud av tjänster för att du ska kunna fokusera på dina huvuduppgifter. Låt våra monterbyggare göra jobbet.


PROJEKTLEDNING

Att hålla ihop alla trådar, att följa alla mässors regelrverk, att se till att el, luft, höghöjdstillstånd, varor, utställningsmaterial, byggnation, ljusteknik och allt annat är på plats och fungerar som det ska, är ett gediget arbete. Men vi vet hur det ska göras.
Med rutinerade projektledare vet vi att när mässan öppnar kommer allt att fungera.

 

FORMGIVNING & DESIGN

Baserat på er kommunikationsplan tar vi fram en monter som passar era mål med mässan.
Tillsammans skissar vi på Vilka funktioner ni vill ha, vilka utrymmen som krävs, vilken exponering ni önskar och vilken teknik som behövs.
Ni får en ritning som visar hur montern kan komma att se ut när den är klar.


HYRA AV MONTERUTRUSTNING

NöjesByrån har ett stort utbud av diskar, ståbord, cafémöbler, kylskåp, bildskärmar, mässbelysning och ännu mer.
Under planeringen går vi igenom hur ni vill möblera er monter och sedan får ni ett förslag baserat på det vi har på hyllan, vi kan även ta fram det som inte finns, vi har ju eget snickeri:-)

 

UPP- & NEDMONTERING

Erfarna montörer ser till att din monter blir så snygg och funktionell som vi kommit överens om. Vi har kunnig personal inom olika verksamhetsområden. Tekniker som fixar el, ljus, bild och ljud. Montörer som ser till att mattor, väggar, displaymaterial, möbler, och annan inredning kommer på plats och är skinande rena.

När mässan stänger är vi på plats och ser till att montern monteras ner och att allt emballeras och packas inför hemfärden.

 

TRANSPORTER

En viktig pusselbit för att få allt att klaffa är att ha kontroll på allt material. NöjesByrån har därför en egen fordonsflotta som ser till att allt som ska användas i montern kommer fram i tid och i prima skick.

LAGERHOTELL

Vi har stor lagerkapacitet och kan förvara våra kunders material mellan mässorna. Vi ser till att de emballeras och förvaras på ett sätt så att utrustningen är fräsch när den ska ut på nästa mässa.