beMatrix - flexibilitet och hållbarhet

Skärmavbild 2018-12-10 kl. 11.39.23.png

Det belgiska flexibla systemet med en mängd olika varianter av ramar och detaljer som ger oss möjlighet att variera oss i oändlighet. Systemet består av aluminiumramar som kan sammanfogas på alla möjliga sätt. På ramarna kan sedan paneler av skummad PVC eller textiler monteras. Tryckta eller enfärgade, med synliga skarvar eller dolda(textil). De trycka panelerna fästes med kardborreband.

Systemet hyr du vid varje enskilt tillfälle men innehållet, de tryckta väggarna, de är dina och kan återanvändas.

Det är enklet att komplettera dina monterväggar med belysning i form av specialdesignade LED-lampor med tre huvuden som kan riktas var för sig. Till detta kan vi montera LED-skin ett skräddarsytt LED-skärmssystem för full integration i dina monterväggar. Rörliga monterväggar, det är det senaste.

 
bematrix-logo@2x.png
 
Pontus Pedersén