BYGG DITT VARUMÄRKE

I en allt mer virtuell värld med e-postskonversationer, snabba sms-svar, korta blänkare på social medier är det allt viktigare med det personliga mötet.
Att få ett ansikte till rösten, att få skaka hand, att få visa och berätta om sina produkter och tjänster i verkligheten, 
det blir mer och mer eftertraktat. 
En monters uppgift är att underlätta och förstärka det
fysiska mötet!

 
Car-o-liner_automeckanika_2016.jpg

ALLTING KOMMUNICERAR

Så även din monter. Både dåliga och bra montrar kommunicerar. Den stora frågan är om din monter kommunicerar det du vill.

På en mässa möter utställarna en rad kunder, prospekts och konkurrenter. Då är det livsviktigt att montern gör ditt varumärke rättvisa. Med en monter som kommunicerar de värden som ditt företag står för når du de kunder som är intresserade av vad du har att erbjuda. Samtidigt upplevs du som en trovärdig partner. Allt hänger ihop!

CAFÉ PÅ BALKONGEN I WER-MONTERN, AUTOMÄSSAN

CAFÉ PÅ BALKONGEN I WER-MONTERN, AUTOMÄSSAN

MÖTESPLATS

Passa på att skapa en miljö där du i lugn och ro kan möta dina kunder och intressenter. Bjud på något gott, och erbjud fem minuters avkoppling i en stol eller soffa, det är ofta väldigt uppskattat.

Vi får ofta uppdraget att skapa en mer avskild mötesplats för mer direkta affärsmöten.

NöjesByrån har både idéer och utrustning för att skapa sådana miljöer. Vi har hyllmetrar med kaffebryggare, kylskåp, förvaringshyllor och annat praktisk som underlättar och gör mötet än mer lyckat.

Polars monter på Elmia Husvagn 2016

Polars monter på Elmia Husvagn 2016

FÖRSTÄRK DITT BUDSKAP

Att hitta lösningar som gör att besökaren stannar upp, hajjar till och upptäcker nya saker om dig som ställer ut är viktigt för att fånga intresset.

Exempel: Polar tillverkar husvagnar i Dorotea. De vet hur en husvagn ska vara byggd för ett klara av den norrländska vintern. Det tog vi fasta på när vi skapade deras monter för husvagnsmässan 2016. Huvudingången i montern gick genom ett stort isberg. I montern fanns ledkryss och träskyltar som visade vägen. Det blev en av deras mest lyckade mässor med en kraftigt ökad försäljning.
Det är kul när vi träffar rätt :-)