LEDskin - bildteknik som lyfter montern

Under 2018 tog det fart. Våra nya LEDskin med en pixelpitch på 2.5 mm har blivit riktigt populär. Vi har fått bygga dem med en rd olika format. Åt Leica gjorde vi ett 10 meter långt och 1 meter högt staket, på ett par julshower använde vi dem som effekter på scen. 8 st 0,5 x 2 meter hängen där vi spelade upp grafik som passade showen.

Lite att tänka på när LEDskin används:

  • formatet: ibland får designen på montern styra och då blir det inte 16:9 som är ett av de vanligaste formaten idag. Om det är en kvadratisk yta eller en i stående format så vinner både montern och filmen på att filmen anpassas till de måtten.

  • innehåll: skärmarna är bäst till filmer, bilder och animeringar. Om innehållet är Powerpoint eller Excel så finns det andra lösningar som är bättre.

  • var ute i god tid: vår efetrfrågan är hög under mässperioderna. Så det gäller att ha framförhållning. Likaså om innehållet behöver anpassas, kanske ska det filmas nytt innehåll för att montern ska få rätt innehåll.

Läs mer här: LEDskin

beMatrix LEDskin front.jpeg